Kom Floaten

Trillingsmassage

Geniet van jouw
relax moment

Een trillingsmassage met de Cocoon Wellness Pro Pod

Een ontspanningsmassage is een relax moment voor jezelf. Tijdens de massage in onze Cocoon Wellness Pro Pod kom je volledig tot rust en bied je je lichaam en geest de rust die het nodig heeft. Een zachte en rustige behandeling voor gasten die hun lichaam op een vriendelijke manier willen laten ontspannen.

Zit er ergens spanning of heb je lichamelijke klachten? Dan biedt de Cocoon Wellness Pro uitkomst!

WhatsApp Image 2023-02-21 at 16.20.47

Wat is de Cocoon Wellness Pro Pod?

Cocoon Wellness Pro is een innovatieve massagebank die wordt gebruikt voor relaxatie massages en pijnbestrijding bij o.a. reuma en fibromyalgie. 

Deze geavanceerde technologie maakt gebruik van warmte, vibratie en lichttherapie om pijnlijke spieren en gewrichten te kalmeren en ontspannen.

De Cocoon Wellness Pro is ook uitgerust met een luchtdruksysteem dat werkt als een compressor om luchtkussens op verschillende delen van het lichaam op te blazen en leeg te laten lopen. Dit helpt bij het masseren van de spieren en het verbeteren van de bloedsomloop. Het luchtdruksysteem kan ook worden gebruikt om specifieke delen van het lichaam, zoals de schouders, nek en rug te masseren.

Een trillingsmassage: voor lichaam en geest

De trillingsmassage is de perfecte combinatie met floaten. Je maakt gebruik van beide voordelen die elkaar versterken. Door floaten kom je in een diepe ontspanning en gaat spanning van je spieren.

Als je daarop volgend een massage hebt, hoef je niet meer in een ontspanningsmodus te komen. Daarnaast kan je dieper gaan of voelt het prettiger als je masseren gevoelig vindt.

Andersom is ook zeker een aanrader! Door de massage ben je perfect voorbereid om de diepste en meest effectieve manier van ontspanning te ervaren, namelijk floaten.

⭐️ COMBINATIE ACTIE

Single float in combinatie met een Cocoon massage

Koop nu een voucher voor een single float van 60 minuten in combinatie met 30 minuten heerlijke massage in de Cocoon Wellness Pro. 

1,5 uur heerlijke ontspanning voor maar €72,50!

pexels-andrea-piacquadio-3757942 (1)

Ondersteuning bij reuma en fybromyalgie

Voor mensen met reuma en fibromyalgie kan het dagelijks leven vaak gepaard gaan met chronische pijn en ongemak. Traditionele massage en pijnbestrijdingsmethoden kunnen enige verlichting bieden, maar de Cocoon Wellness Pro biedt een unieke en effectieve behandelingsoptie die verder gaat dan de traditionele methoden.

De Cocoon Wellness Pro biedt verschillende therapieën om ontspanning en pijnverlichting te bieden. De warmte van de Cocoon Wellness Pro kan helpen bij het verlichten van spanning in de spieren en het bevorderen van de bloedcirculatie, wat kan helpen bij het verminderen van ontstekingen en pijn in de gewrichten. Daarnaast biedt de vibratie therapie van de Cocoon Wellness Pro een diepe weefselmassage, die kan helpen bij het verminderen van spierstijfheid en pijn.

De Cocoon Wellness Pro maakt ook gebruik van lichttherapie, waarbij LED-lampen worden gebruikt om verschillende kleuren licht uit te zenden. Elk kleur heeft een eigen therapeutisch effect, waardoor de behandeling kan worden afgestemd op de specifieke behoeften van de patiënt. Bijvoorbeeld, blauw licht kan helpen bij het verminderen van ontstekingen en pijn, terwijl rood licht kan helpen bij het verbeteren van de bloedcirculatie.

 
Om gebruik te kunnen maken van de Cocoon vragen we je het onderstaande door te nemen. Mochten er vragen zijn horen wij dit uiteraard graag.
Er zijn enkele contra-indicaties bij het gebruik van de Cocoon. Bij een van deze medische aandoeningen mag u dus geen gebruik maken van de Cocoon.
 • Actieve kanker
 • Epilepsie
 • Gebroken botten / hernia
 • Besmettelijke huidaandoeningen
 • Lage bloeddruk
 • Ernstige open wonden
 • Zwanger of borstvoeding
 • Hartziekte: vraag schriftelijke toestemming van de arts.
 • Diabetes: vraag schriftelijke toestemming van de arts.
 • Cardiovasculaire aandoeningen: vraag schriftelijke toestemming van de arts.
 • Ontstoken gebieden
 • Spataderen
 • Allergieën voor aroma-oliën of ingrediënten van de producten. Bij twijfel voer een patch-test uit op de achterkant van de knie of binnenkant pols.