Kom tot rust

In onze infrarood Cabine

Kom Floaten

Kom tot rust

In onze infrarood
Cabine

Ultiem ontspanning in de infrarood sauna

Geniet van de heerlijke warmte van infraroodlicht, die aanvoelt alsof het zonnetje op je huid schijnt! Beeld je daarbij zelf de zonnestralen in en je waant je op een zomerse vakantieplek. Dat is precies hoe het aanvoelt om in een infrarood cabine te vertoeven.

Floaten Zwolle

Kom helemaal tot rust in onze infrarood cabine

Onze infrarood sauna is geschikt voor maximaal 2 personen, je huurt hem dus voor jezelf of samen met een partner / vriend(in). De warmte van de lampen van de infrarood sauna wordt vergeleken met de warmte van de zon. De straling heeft een vergelijkbare samenstelling als de stralen waarmee de zon de aarde verwarmt. Hierdoor ontstaat een aangename manier van verwarmen, de infrarood stralen verwarmen jou in de sauna in plaats van de lucht. Dit zorgt voor een betere dieptewerking dan een traditionele sauna.

De voordelen van infraroodlicht op jouw lichaam

Het natuurlijk metabolisme gaat hierdoor versnellen en het zorgt dat de circulatie verbetert waardoor er meer zuurstof richting weefsels gaat. De infraroodsauna werkt verlichtend bij spier- en gewrichtspijnen, reinigt uw lichaam en zorgt voor een betere weerstand. Een ideale combinatie met het floaten.